Seminar med Paul Smith 6. dan 6. – 8. april

Tenshinkan aikidoklubb har gleden av å invitere til seminar med Paul Smith sensei. Paul leder Tetsushinkan dojo i London og er en særdeles dyktig instruktør med en unik kompetanse i kroppsbeherskelse, aikido og sverdkunst. Han har bakgrunn som danser på internasjonalt toppnivå og har nære forbindelser med Inaba sensei og Araya sensei ved Shiseikan i Tokyo, Japan. Hans aikido representerer en integrasjon med sverdstilen Kashima No Tachi og treningen på søndagen vil være en ren sverdtrening. NB deltagere på denne delen av seminaret må ha erfaring med Kashima fra før.

Paul har hatt en forbindelse til Tenshinkan i over 20 år og det er med stor glede vi ønsker alle velkommen til å oppleve en unik instruktør. Les mer om Paul Douglas Smith her: http://www.movingeast.co.uk/tetsushinkan/Paul_Smith.html og https://www.tetsushinkan.co.uk/
Treningstidene er:

Fredag kl 1800 – 2000

Lørdag kl 1000 – 13 00 og 1600 – 1800

Søndag kl 1100 – 1400 

Velkommen!